top of page
K.V.V.-CONSTRUCT

STERK IN RENOVATIEWERKEN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

K.V.V.-CONSTRUCT

KLEINE EN INGRIJPENDE VERBOUWINGEN

Overweegt u de verbouwing van uw huis, kantoorruimte of opslagmagazijn? Dan bent u bij K.V.V.-Construct uit Aalst aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een goede kijk op renoveren. Of het nu gaat over een renovatie in het gebouw zelf of een nieuwe uitbouw om het pand te vergroten, u kunt bij ons terecht zowel voor gedeeltelijke als voor volledige renovaties.

RUWBOUWWERKEN MET KENNIS VAN ZAKEN

Wij zijn uw partner voor alle ruwbouwwerken die uw renovatieplannen vragen. Beantwoordt de interieurindeling niet meer aan uw behoeften, dan helpen wij u aan meer comfort door uw woning eenvoudigweg aan te passen. Zo breken we binnenmuren af en schieten we bestaande vloeren uit. We trekken de muren weer op zoals en waar u dat wenst. Hebt u momenteel te weinig plaats in uw bedrijf en wilt u bijvoorbeeld naar achteren uitbreiden, dan slopen we de huidige gevel en leggen een degelijke fundering om het gebouw door te trekken.

We beschikken over de nodige expertise om een juiste beoordeling te maken van uw plannen. Het spreekt voor zich dat we een dragende muur niet lukraak zullen uitbreken. Als dat nodig is, plaatsen we een draagbalk (poutrelle) om de constructie niet in gevaar te brengen. En daar bestaan verschillende mogelijkheden voor:  een stalen ligger of een betonnen balk.

Wat ook uw specifieke wensen zijn, wij garanderen u een vakkundige uitvoering van uw renovatie met inachtname van alle bouw- en veiligheidsvoorschriften.

K.V.V.-CONSTRUCT
K.V.V.-CONSTRUCT

DENKT U AAN RENOVEREN?

VERTROUW OP DE STIELMANNEN VAN K.V.V.-CONSTRUCT VOOR DE VAKKUNDIGE REALISATIE VAN UW VERBOUWING. BEL OF MAIL ONS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE!

bottom of page