top of page
K.V.V.-CONSTRUCT

PROFESSIONELE GRONDWERKEN EN RUWBOUWWERKEN VOOR NIEUWBOUWPROJECTEN

K.V.V.-CONSTRUCT

GRONDWERKEN EN FUNDERINGEN

Staat u voor de uitvoering van nieuwbouwplannen, dan is een aannemer voor ruwbouwwerken de eerste partij die u nodig hebt. Van alle bouwfases is de ruwbouw zo mogelijk de belangrijkste schakel omdat die de stevigheid van de constructie bepaalt.

Ons bedrijf K.V.V.-Construct is net gespecialiseerd in die ruwbouwfase. Wij bouwen huizen op van de fundering tot de nok. We starten dus met de grondwerken, leggen de funderingsbekisting aan en gieten een stevige fundering voor kelders en de daaropvolgende bouwlagen. Om die zware werken uit te voeren heeft ons bedrijf professionele graaf- en grondverzetmachines in huis.

OPEN RUWBOUW

K.V.V.-Construct levert enkel een open ruwbouw af. Dat wil zeggen dat we na de fundering de buitengevels optrekken tot en met de opstaande muren van de dakconstructie. Binnenin leggen we de dragende vloeren tussen de verdiepingen en we bouwen ook de binnenmuren op. We leggen met andere woorden de basis voor een goede afdichting van het gebouw. We maken het gebouw evenwel niet winddicht; we plaatsen dus geen ramen of deuren noch dakbedekking.

Gaat u met ons bedrijf in zee, dan verwachten we dat uw bouwplan kant-en-klaar is. We maken dus zelf geen plannen op maar werken in nauw overleg met uw architect. Wij voeren dat minutieus uit en dragen op die manier ons steentje bij tot de vlotte verwezenlijking van uw project.

K.V.V.-CONSTRUCT

REALISATIES

Mooie halfopen nieuwbouwwoning te Herdersem

Nieuwbouw Erpe

K.V.V.-CONSTRUCT

VRAAGT U ZICH AF HOEVEEL EEN OPEN RUWBOUW KOST?

AARZEL NIET OM CONTACT MET ONS BEDRIJF OP TE NEMEN VOOR EEN GRATIS OFFERTE.

bottom of page